ETAPA 3

DIUMENGE 22 D’ABRIL

Sortida: Vulpellac

Arribada: Vulpellac

Distancia: 80km

Desnivell:  2430m D+

Temps Aproximat:
Entre 4:15h i 8h

La 3ª Etapa de la Twonav Empordà BTT Extrem  transcorre per la part Oest del massís de les Gavarres, on els corredors trobaran un terreny més humit  i amb una vegetació més densa que en les dues primeres etapes. Aquests dos factors faran que els bikers passin per uns paratges espectaculars i únics en aquest massís de les Gavarres.

El recorregut passa per alguns dels punts més emblemàtics de les Gavarres. Aquest any la part mes llunyana de la cursa pasarà molt aprop de Girona ( Capital Europea de la bicicleta el 2017 ) i el punt mes alt de la etapa és el Santuari de la Mare de Déu dels Àngels  de 485m.

Aquesta 3a etapa té un format més llarg i Maratonià que la primera etapa. Consta de pujades i baixades més llargues i constants  que transcorreran per tot tipus de corriols, camins, pistes i rieres, on els bikers podran gaudir d’allò més de les Gavarres, Els corredors trobaran zones on podran rodar ràpid i en grup, i altres zones  més lentes i tècniques on podran gaudir d’un entorn excepcional.

Durant el recorregut els Bikers es trobaran 4 avituallaments molts complets on podran hidratar-se y alimentar-se de forma adequada.

Durant els 80km de l’etapa hi haurà diversos punts de control de temps  per tal de poder saber la situació de cada corredor en cada moment i per controlar que tots els corredors passen per tots els punts del recorregut.

Ajuntament de Mont-ras