ETAPA 1

DISSABTE 21 D’ABRIL

Sortida: Mont-ras

Arribada: Mont-ras

Distancia: 49km

Desnivell:  1480m

Temps Aproximat:
Entre 2h30 i 4h

La 1a Etapa de la Twonav Empordà BTT Extrem  transcorre per l’Est del  Massís de les Gavarres dins els termes municipals de Mont-ras, Forallac i Vall-llobrega.

El recorregut d’aquesta  etapa transcorre per un terreny sec i ràpid sense grans pujades on els corredors enllaçaran un corriol rere un altre en una etapa amb canvis de ritme constants.

Tot i tenir gran part de corriols, aquests no són tècnics, la qual cosa farà que tots els bikers puguin gaudir d’aquest espectacular traçat de la 1a jornada de la TwoNav Empordà BTT Extrem.

Aquesta 1a etapa passa per punts emblemàtics de l’Est de la serralada de les Gavarres com l’ermita de Sta. Coloma de Fitor,  St. Mateu de Vall-llobrega,  la Cavorca, L’Ermita de Sta. Llúcia d’Arboç, la població de St. Pol, Puig Vidal i Puig d’en Ribot com a punt més alt d’aquesta 1a etapa amb 310m d’altitud

Durant el recorregut els Bikers es trobaran 3 avituallaments molts complets on podran hidratar-se y alimentar-se de forma adequada.

Durant els 49km de l’etapa hi haurà diversos punts de control de temps (alguns no estaran publicats) per tal de poder saber la situació de cada corredor en cada moment i per controlar que tots els corredors passen per tots els punts del recorregut.

Ajuntament de Mont-ras