Recorregut

La Twonav Empordà BTT Extrem té un format de 3 etapes en 2 dies per transcórrer els 150km i 4000m de desnivell del que consta la prova. 

1a Etapa – 49km / 1480m D+

2a Etapa (CRI) – 8km / 250m D+

3a Etapa – 80km / 2430m D+

                                                                                          

Els recorreguts de la TwoNav Empordà BTT Extrem han estat dissenyats perquè els bikers puguin gaudir el màxim sobre la bicicleta passant pels millors corriols ciclables del territori combinat amb trams de pista, tot passant pels punts més neuràlgics del Territori. (50% pista i 50% corriol, generalment de baixada).

Les etapes, que no tindran control de tancament i comptaran amb uns avituallaments molt complerts patrocinats per Nutrisport i Bicentury, per tal que el corredor se senti a gust i només hagi de preocupar-se de pedalar, i on hi podreu trobar begudes, bolleria, barretes, gels, fruits.

En aquesta 4ª edició de la Twonav Empordà BTT Extrem les tres etapes que configuren la prova transcorren pel massís de les Gavarres, on els bikers passaran pels millors corriols d’aquesta serralada.

El massis de les que Gavarres és tot un referent del millor BTT a les contrades gironines te una extensio de 350 km quadrats i agrupa una vintena de municipis de la comarca.

La vegetacio de les Gavarres està  formada per pinedes , alzinars , suredes i en les parts baixes on abunda l’aigua es formen petits boscos de ribera amb arbres caducifolis , es un paisatge marcadament mediterrani .

El reconeixement dels valors científics, ecològics, paisatgístics, culturals i socials de les Gavarres són el motiu de la seva declaració com a Espai d’Interès Natural (EIN) pel govern de la Generalitat de Catalunya al desembre de 1992, moment en què es va aprovar el Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN).

L’Ogranització de la prova vetllarà per la seguretat dels participants amb un complet i extens equip mèdic, i un equip de seguiment dels participants, on gràcies als múltiples punts de control es podrà saber la ubicació de cada participant.

Durant el recorregut els Bikers es trobaran diversos avituallaments molts complerts aproximadament cada 15 km on els corredors podran hidratar-se y alimentar-se de forma adequada.

50km / 1300m D+

8km / 250m D+

80km /2430m d+

Ajuntament de Mont-ras